Dansk Vietnamesisk Forening

Foreningen arbejder på at styrke samarbejde og forståelse mellem Danmark og Vietnam, Cambodja og Laos.

Arrangement: bogsamtale om Hævnen fra Hanoi
I samarbejde med Thiemers Magasin inviterer foreningen til samtale med forfatter Thomas Bo Pedersen, som fornylig er udkommet med bogen ’Hævnen fra Hanoi’. ”Thomas Bo Pedersens nye nøgleroman bringer læseren helt tæt på brutale magtkampe i Udenrigsministeriet, magthaveres skyggesider, og Vietnam-krigens grusomheder. Bogen rummer flere fascinerende fortællingsforløb, der på magisk vis fletter fiktion, virkelige hændelser og personer sammen til en syrlig spændingsroman”, skriver forlaget Mondogrande.
Arrangementet finder sted fra kl- 17-19 i Thiemers Magasin, Tullinsgade 24, 1618 København. Det er gratis at deltage, men man skal booke billet, det kan du gøre via dette link.
Kontakt os
Dansk Vietnamesisk Forening
Linde Allé 33
2720 Vanløse

Telefon 38 86 07 01
info@davifo.dk
© 2022 Dansk Vietnamesisk Forening