Dansk Vietnamesisk Forening inviterer til

FORFATTERMØDE MED NGUYEN PHAN QUE MAI

Lørdag d. 28. november 2020 kl. 14.00-15.00

Mødet foregår på engelsk og er online. Deltagelse er gratis.
Tilgå mødet via dette zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/89025237237..

Flere detaljer for mødet deles i nær fremtid. Har du spørgsmål til, hvordan man bruger zoom og andet kan du skrive en mail til: info@davifo.dk.
"EN SKRÆMMENDE OG FORTRYLLENDE SLÆGTSROMAN"

DVF er overordentligt glad for at kunne invitere jer til et forfattermøde med Nguyễn Phan Quế Mai, som har skrevet romanen The Mountains Sing (2020). ”En skræmmende og fortryllende slægtsroman” ifølge Thomas Bo Pedersen, som er moderator for mødet. Det er et onlinemøde, som foregår på engelsk. Vi kan varmt anbefale, at I læser bogen inden mødet. Det kan købes hos Thiemers Magasin, som også har andre gode bøger af vietnamesiske forfattere. https://www.thiemersmagasin.dk

Om forfatteren:
Nguyễn Phan Quế Mai har udgivet 11 bøger på vietnamesisk og engelsk indenfor genrerne skønlitteratur, poesi og non-fiktion. Quế Mai er blevet tildelt mange priser i Vietnam, inklusiv Poesi-prisen 2010 fra Hanoi Forfattersammenslutning, samt Vietnams Forfattersammenslutnings Pris for enestående bidrag til udbredelsen af vietnamesisk litteratur i Udlandet. Ligeledes har Quế Mai også modtaget en række udenlandske stipendier. Hun skriver om krig, uretfærdighed med budskaber om fred og lighed.
Kontakt os
Dansk Vietnamesisk Forening
Linde Allé 33
2720 Vanløse

Telefon: 38 86 07 01
info@davifo.dk
© 2019 Dansk Vietnamesisk Forening