Hjemmeside www.phohanoi.dk
Vester Farimagsgade 6, 1606 Købehavnhavn - ved Vesterbrogade og under Buen
Man-Lørdag 11.30 til 23.00, søndag 15.00 til 23.00 - Tlf. 33 91 18 19

Phở Hanoi ligger meget centralt

Et godt sted med ejere der kommer fra Hanoi, som anbefales varmt.

Restauranten ligger meget centralt tæt på Hovedbanen i København, gå over Vesterbrogade og under Buen til Vester Farimagsgade 6. Godt sted til frokost møder. Der kommer mange asiater, hvilket er tegn på kvalitet. Der er plads til 50 gæster i restauranten der er moderne indrettet, som serverer traditionelle vietnamesiske retter tilberedt af friske råvarer.

Både frokost og aftensmad

Stedet åbner kl. 11.30 så man kan spise frokost, og lukker først kl. 23.

En af de lette retter er sprøde stegte Vietnam ruller med svinekød serveres med iceberg salat, mynteblad og let krydret fiskesauce. 3 stk. 49 kr. Eller friske sommerruller med svinekød, rejer, æg sammen med risnudler, urter og bønnesauce. 2 stk. 59 kr.

En af hovedretterne er Bun Cha Hanoi med nudler samt grillet svinekød og svinekødboller med salat og krydderurter, serveres med fiskesauce til 109 kr. Desuden mange retter med ris, den dyreste til 159 kr. er med stegt oksemørbrad og grøntsager, enten i stærk krydret soyabønne sauce eller med og grøntsager i østersauce.

Man kan også få to vegetarretter til 99 kr., med og uden tofu.

Phở nudelsuppe

Phở er en vietnamesisk ret bestående af nudelsuppe, oksekød eller kylling med krydderier og risnudler. Den serveres ofte til lave priser på alle tidspunkter af dagen. Spises normalt med spisepinde eller ske. Retten opstod i begyndelsen af 1900'erne i det nordlige Vietnam og spredtes sydpå.

Lille Phở nudelsuppe med oksekød eller kylling med bønnespirer, chili og lime 59 kr. Stor (hovedret) Phở suppe stor 99 kr.

Drikkevarer

Saigon øl koster 39 kr. Desuden kan man få en kande vietnamesisk te til 39 kr. Vietnam kaffe med is koster 39 kr.

Hjemmelavet Lemonade med frisk lime til 39 kr. Chè ba mau, sød vietnamesisk ”Che” med røde bønner, mungbønnemos og frugter med kokosmælk toppet med sirup og isterning (Three colored beans dessert) koster 49.kr. Smoothie med avocado og syrup til 39.kr.

Retur til: anmeldelser af restauranter