Vi mangler stadig ca. 50 bidragsydere her inden indgangen til den sidste uge. Blandt alle bidragydere over kr. 200 årligt vil der blive trukket lod om et lakmaleri af den kendte vietnamesiske kunstner Mrs. Ta Thi Thanh Tam. Alle der har indbetalt i 2014 senest 1. oktober deltager i lodtrækning.

The death toll for Typhoon Kalmaegi has risen to 13 and 15 people were injured by the storm, which slammed into the northern Vietnamese coast on Tuesday night.Two landslides in Lang Son Province early Wednesday morning.

SKAT har ændret reglerne for hvornår bidragsydere får fradrag for bidrag til indsamling. Jer der endnu ikke har støttet i år vil vi bede om, at indbetale mindst kr. 200 til enten Shelterindsamligen eller Hospitalsudstyr til Vietnam.

Instrukter Nguyen Hong Diep's film about a pregnant teenager who urgently needs money for an abortion. Film sponseret by Danish Embassy in Hanoi, won first price "Critics’ Week" at famous Venice Film Festival.

Velykket møde med John Nielsen, Danmarks ambassadør i Vietnam, som gav førstehåndsindblik i den politiske og økonomiske situation i Vietnam. Afholdt tirsdag 2. september 19.30 på Tagensbo Skole i København NV

Scientists in Vietnam are divided into two groups. One is in favor of GM crops while the other wants the Government to exercise prudence. The agriculture ministry allowed testing certain strains of GM corn and will facilitate mass cultivation.

25/8 Party official heads to China to defuse tensions; 10/8 US call for South China Sea 'freeze' gets cool response from China; 2/7 Prime Minister Nguyen Tan Dung calls for lawsuit against China for illegally placing drilling rig.

During his landmark visit to Vietnam, the US's top-ranked military officer sought to divert attention away from China. General Martin Dempsey, was the first chairman of the Joint Chiefs of Staff to visit Vietnam since the war ended in 1975.

Udveksling mellem Kinas ambassdør og DVF. Udtalelse: "Vi har noteret, at den danske regering forholder sig passiv og tavs i den meget alvorlige strid om søterritorier". Europæiske Vietnam venskabsforeninger. English, French, Deutsch

A French woman of Vietnamese origin, Tran To Nga, has stood as the sole plaintiff in the Agent Orange/Dioxin lawsuit against 35 chemical companies based in the U.S. for producing the toxic substances sprayed in Vietnam in the 1960s and 1970s.

Pages