Der er ikke meget vild natur tilbage, men i Cat Tien nationalpark står et flot økoturismehus - Ta Lai Longhouse - som WWF har hjulpet med at opføre i tæt samarbejde med de lokale myndigheder, lokalbefolkningen og en virksomhed. H.K.H. Prinsgemalen Henrik og Gitte Seeberg har netop afsluttet besøg i Vietnam 26/10 - 5/11 2015.

CARE 20/11: Finanslov slagter langsigtet udvikling - 19/11 Altinget: Regeringen vil skære ekstra 1,5 milliarder på ulandsbistanden - Besparelser på udviklingsbistanden rammer verdens fattigeste, samt NGO’er i Danmark. Det gælder også i Vietnam og Cambodja.

De 2 indsamlinger skal bruge flere bidragydere inden 31/12. Man skal have bidraget mindst 200 kr og opgivet sit cpr-nummer, for at vi kan biholde at indsamlingerne fortsat er fradragsberetigede.

15/11 Khmer Times: Mekong Locals Seek A Voice On Don Sahong - More than 6,400 residents of Thailand, Vietnam, and Cambodia have signed and thumb-printed a statement on the Don Sahong Dam project, airing concerns ranging from the river’s diminishing fish stocks to the lack of transparency of the Mekong River Commission.

Guided-missile destroyer "USS Lassen" breached the 12-nautical mile zone China claims around Subi and Mischief reefs in the Spratly archipelago. China is using the concept of "historical rights" to escape the constraints of the United Nations Convention on the Law of the Sea 1982 (UNCLOS)

Sendt 19. oktober 2015 til FN's Generalsekretær Ban Ki Moon samt Formand for FN's Generalforsamling Mogens Lykketoft i New York, USA. "Call for respect of territorial integrity and peace": Today Vietnam is facing the aggravation of long-standing tensions with China.

TTP = Trans-Pacific Partnership. Agreement Reached On Trans-Pacific Partnership TTP - Why The TPP Agreement Could Be Huge For Vietnam - TPP Deal Could Add 30% To Vietnam’s GDP

Uddannet biokemiker fra Hanoi Universitet og har videreuddannet inden for bakteriologisk forskning i Vietnam og Holland. Til Danmark i 1998 og var seniorforsker ved Danmarks Teknologiske Institut i Århus. I 2012 flyttede han til København, hvor han arbejder på DTU, hvor han 2015 blev professor. Han er også en meget dygtig maler med motiver fra Vietnam.

DVF fejrer at vi har modtaget en CISU-bevilling, så vi kan tage første skridt mod et pilotprojekt, der skal sikre bedre seksualvejledning og -undervisning til Vietnams unge. Mål: Færre aborter, mere prævention, større respekt om kvinder! Sexual education to young female and male students at the Thai Nguyen University.

Vietnams high abortion rate. A legacy of childbearing quotas, poor family planning advice for the young, and conflicting messages about sex have created a situation where some are relying on abortion as a form of contraception.

Pages