“WHICHEVER SIDE WINS, THE PEOPLE LOSE” - In the Jungle: An Interview with Trung Trung Đỉnh - January 30-February 24 1968 - The Tet (Tết) Offensive: The NLF launches simultaneous attacks on all US military bases in Vietnam and 110 cities and towns in South Vietnam, including 34 of 44 provincial capitals and 64 district capitals.

Han blev gift med Hendes Majestæt Dronning Margrethe 2.s i 1967. Han blev døbt Henri Marie Jean André, greve de Laborde de Monpezat. Prins Henrik tilbragte sine tidlige år i Fransk Indokina, hvor hans velhavende far havde arvet nogle industrivirksomheder. I 1950 tog han til Hanoi, hvor han indtil 1952 studerende på et fransk gymnasium.

Flower Street opnened in Ho Chi Minh City. Fyrvækeri 21 steder i Vietnam. Den 16/2 er det nyårsaften i Vietnam og 17/2 starter hundens år. Blomter i Hanoi og på det flydende marked i Mekong deltaeet.

Nye fotos fra 12. februar fra både børneafdeling og skadestue.

The project, titled Ve Ve Hat Boi (painting hát bội), is the brainchild of 40 artists and illustrators, who completed different personal projects that took inspiration from the time-honored performing art.

Cambodia’s human rights record and justice system suffered another blow today, January 26, when two environmental activists were jailed for taking a photograph of a boat on the ocean.

The prosecution and trial of 21 serious corruption and economic misconduct cases will be expedited during 2018. The fight against corruption and wastefulness has been stepped in recent months, said General Secretary Nguyen Phu Trong at Central Steering Committee on Corruption in Hanoi on January 22, 2018.

DVF er bevilget  995.663 kr. fra CISU til projektet "Sexual education at Thai Nguyen University", som starter 1. marts 2018. Udvikling af seksualundervisning til 18-24 årige kvinder og mænd. Seksualundervisning er et frivilligt fag, men antallet af uønskede graviditeter blandt 18-24 årige foruroligende højt og voksende.

Rettighedsprojektet sluttede november 2017: ekstern evaluering i uge 4; der er udarbejdet slutrapport PROJECT COMPLETION REPORT samt revideret afsluttende regnskab med frist 30. april 2018. Projektgruppen har arrangeret brainstorming den 13. januar 2018, med henblik på formulering af nyt projektforslag, ny projektgruppe etc.

"The Crime of Silence" - en teaterperformance baseret på det verdensberømte Bertrand Russell Tribunal, der blev holdt i Roskilde i 1967. Søndag d. 28 januar 2018, kl. 17-19. Under Gulvtæppet, Byens hus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde. OBS. Reading vil være på engelsk da det var hovedsproget under Tribunalet!!

Pages