SHELTERINDSAMLINGEN
Hjælp socialt udsatte børn
i Vietnam

Vi hjælper "Little Rose Warm Shelter" i Ho Chi Minh City med at være hjem for vanskeligt stillede piger fra 8 til 18 år, som har været nødt til at forlade deres hjem fordi de er blevet misbrugt også seksuelt. Pigerne bor på Shelteret og er rehabilitaterede og går i skole. "Little Rose Warm Shelter" er en privar organisation og vi støtter deres arbejde med centeret og med at uddanne pigerne, for at give dem en bedre fremtid.
ENGLISH Charity “Shelter Collection” for girls sexually abused. Little Rose Warm Shelter in Ho Chi Minh City is a private organization for disadvantaged girls from 8-18, who have to leave home because they has been abused sexually. They live inside the shelter, are rehabilitated and go to school. We support the Shelters work and help to educate the girls to give them a better future.
English website: www.littleroseshelter.com

Man kan støtte med et beløb til indsamlingens konto:
reg. nr. 2290 - kontonummer 6448 4356 85

Donationer er fradragsberettiget i 2018 fra 200 og op til 15.900 kr.
Regler for skattefradrag.

Den bedste måde at gøre det på er med et fast beløb i sin netbank: en 50'er om måneden gør jo ikke den store forskel i en almindelig dansk husholdning, men kan betyde alverden for de børn, der har så hårdt brug for dem.

 

Eller betal online med Internaltionalt kreditkort
via Paypal

Donationer til GREEN BAMBOO SHELTER

Det er nu muligt at sende donationer til drengeshelteret
Green Bamboo Shelter via DVF's konto.
Indbetal til Netbank Reg.nr. 1551 - konto  2291800 
- Husk at mærke kupon "Green Bamboo Shelter"

Artikler fra 2016 om dreneshelteret

Artikel fra 2015 om Green Bamboo Shelter
af volontør Terkel Christiansen

PS: Når du er i Ho Chi Minh City
så besøg 
Green Bamboo Warm Shelter Restaurant
- så støtter du en god sag og maden er fantastisk god!
Kom 11.30 på hverdage (ellers kan der være udsolgt)


Shelteret har ern restaurant som sælger hverdage frokoster ud af huser. Her er checfkokken med 2 volontører.

 

Dark picture of child sex abuse in Vietnam

More than 8,100 children have fallen victim to sex abuse during the five-year period ending 2016 - By Tuoi Tre News July 29, 2017

Little Rose Warm Shelter
- article "Word" 14 June 2017

The Little Rose Warm Shelter in Ho Chi Minh City is one of few organisations in the country that works to rescue young girls from these situations. It runs on donations of time and money, providing safety, housing, care and an education for its girls, and trying to inspire them to work for a future outside of the life into which they were born. Written by Zoe Osborne

Generalforsamling 19. marts 2017

Formand Loan Trans beretning for året 2016  
Regnskab Shelterindsamling 2016
 indsamlet 2016 51.691 kr,

Shelterindsamlingen: Formand Loan Tran, kasserer Ole Westergaard og øvrige udvalgsmedlemmer: Hung Vi Luu, Michelle Andersen, Minh Nguyen, Stine Gade Helms og Thi Thy ha Nguyen.


Kære venner (fra Facebook)

Jeg vil gerne fortælle Jer om Little Rose Shelteret, som er et hjem i distrikt 7, HCMC Vietnam for sexmisbrugte piger og udsatte piger med høj risiko for sexmisbrug.
Fra 2005-2014 har Little Rose Shelter udelukkende været sponsoreret af Shelterindsamlingen, som er en del af Dansk Vietnamesisk Forening. Idag består Shelterindsamlingen af 7 danske frivillige.
Little Rose' mål er at 1) bekæmpe sexmisbrug, 2) give pigerne troen på sig selv så de kan stå på egne ben og forsørge sig selv 3) bekæmpe fattigdom (skole, job)
Pt. har vi 13 piger, som bor der. De er mellem 8-18 år.
Pigerne på Shelteret får mad 3 gange dagligt, tøj, går i skole, lægehjælp og tryghed. Der er 3 ansatte på Shelteret, der observerer, passer på pigerne, opdrager pigerne og rapporterer. Pigerne får 'psykolog' hjælp, studievejledning af de ansatte og almindelig life skills undervisning, hvor de også lærer om, hvordan de beskytter sig selv.
Resultater:
Nogle af de cases vi er stolt af at dele med verden er de piger, hvor vi har formået at inspirere og hjælpe, så de har været i stand til at 1) gennemføre folkeskolen 2) få job som negle-teknikker 3) få job ved Spa 4) få job som syerske 5) få job som hjælpe-lærer. Siden 2005 har vi haft mere end 200 piger boende.
Vi har i dette år haft 4 x Career Days (vietnamesisk og engelsk) hvor formålet er at inspirere og motivere pigerne til at blive dygtige i skolen og vække deres drømme om karriere. Her laver vi forskellige sjove aktiviteter. Vores piger drømmer om at blive fx: skolelærer, dyrlæge, mode-designer, tolk, restaurant-ejer..
Pigerne bliver også undervist i engelsk 2 gange om ugen og de fleste af dem elsker at lære engelsk.
Jeg har arbejdet med Rose Shelteret i snart 3 år og kan se, hvor meget pigerne får gavn og forbedret levevilkår af denne velgørenhed. Derfor er jeg ret aktiv i shelteret og ser pigerne 1-2 gange om måneden.
Jeg håber der er nogle derude, der også tror på vi kan gøre forskel sammen for pigerne og vil støtte vores hjertesag.
Som nævnt mangler vi 8,000 USD for at få det til at løbe rundt i 2017 (samlede behov er 30,000 USD) og har derfor hårdt brug for hjælp. Penge-Donationer går ubeskåret til shelteret.
I kan overføre pengene via MobilePay +45 93 99 31 93 - venligst angiv navn og SH.
Bank overførsel: reg. 2290 konto: 6448 4356 85
Vi er dybt taknemmelige for alle beløb - store som små.
Donationerne er fradragsberettiget og vi kan registrere det til SKAT så I får fradraget, så husk at sende cprnr.
Følg med i pigernes udvikling og trivsel på Facebook siden "The Shelter Collection".
Udover donationer kan I støtte ved at sprede kendskabet til Little Rose Shelter. Både for at bekæmpe sexmisbrug problemet i Vietnam og for, at Shelteret får donationer nok så det kan blive ved med at eksistere.
Vi har altid brug for inspiration og sparring omkring vores hjertesag.
Kærlig hilsen
Loan (Frivillig hos Little Rose Shelter) — seeking support.

Little Rose Warm Shelter er et børnehjem for misbrugte piger i Ho Chi Minh Byen. Et pigeshelter hvor Danida-støtten faldt helt væk i april 2014, og vi derfor har behov for jeres støtte: Det samlede behov er USD 30.000, men mange bække små....

ShelterIndsamlingens primære mål er at sikre driften af pigehjemmet Little Rose Warm Shelter (LRWS), vores overordnede formål er at støtte udsatte børn og unge i Vietnam. Samler vi flere penge ind går det til øvrige behov hos vores samarbejdspartner Ho Chi Minh City Child Welfare Association (HCWA)

New brochure in English about THE SHELTER COLLECTION
Kommer snart på dansk! Gammel folder om indsamlingen PDF 2,3 MB 

Plakat for indsamlingen PDF 1,8 MB
Litlle Rose Warm Shelter - English brochure PDF Frontpage 1,8 mb - Backside 1,8 mb
Besøg os på Facebook  Skattefradrag


Det her Anh Hung som er medlem af og frivillig hos Shelterindsamlingen.
(hvem er jeg? Hvorfor støtter jeg Shelterindsamlingen)   

Anh Hung hjælper os med at skaffe penge til at dække pigernes leve- og skole-omkostninger hos Little Rose Warm Shelter.
Tusind tak, fordi du vil være en del af vores team. Vi sætter rigtig stor pris på din støtte! 

Det her Anh Minhn som er medlem af Shelterindsamlingen. 

(hvem er jeg? Hvorfor støtter jeg Shelterindsamlingen)

Han er også filantrop og en engel.

Af hjertet tak, Anh Minh. Vi værdsætter virkelig din støtte!

 
Look at our Happy Young Female Leaders of the future.. posing in their New Sports shoes they just got from our volunteer Nicole and her sister Kaylee. Thank you for the cool gift! We are so ready to be physically active and healthier! 
We miss you Trissy and Nicole.. Our dear Volunteering English Teacher Nicole gives a Motivational speech on her Last Day at the Shelter.. Thanks for everything Nicole and to your sister Kaylee for the cool Sports Shoes for the girls! 
Ps. Do you think Nike will sponsor some shoes for us one day? This is surely great marketing!

NY FORMAND LOAN TRAN

I'm so Excited and Proud to be the Newly elected Chairman of the Shelter Collection. Thanks to Ole Riis former Chairman for his impressive work, countless hours & enormous effort in developing LRWS, which I really admire!


And thanks to Jonas the New Chairman of DVA and the board for your confidence in me!

I'm not sure what future holds, but I do know that I'm going to do my very best for LRWS' future.

Thank you all for your support!

Best regards, Loan Tran (Chairman of ShelterCollection)

Spørgsmål kan rettes til indsamlings formand Loan Tran på email: loan@davifo.dk


Generalforsamling søndag den 13. marts 2016
Punkt 4. Shelterindsamlingen

a. Beretning: Ole Riis havde fremsendt årsberetning på mail til bestyrelsen op til generalforsamlingen. Beretningen blev læst op.
Den vedlægges som bilag 2-GF2016
Uddrag af beretningen: "Igen har det været et år, hvor vi ikke har noget tilnærmelsesvis det resultat som vi kunne ønske. Vi skal gerne fundraise på den rigtige side af kr. 150.000 så det bare kan hænge nogenlunde sammen med at kunne støtte Little Rose Warm Shelter. Vi har kun indsamlet ca. kr. 40.000 og pr. 31.12.2015 stod der ca. kr. 94.000 på kontoen.
Internt i gruppen har vi haft svært ved at få sat Skype møder op hvor alle kunne deltage og vi har haft svært ved at manifestere den energi til iværksættelse af konkrete aktiviteter som er nødvendig.
På den positive side, er der dog en stigende interesse for indsamlingen. På det seneste har vi fået flere fastebidragsydere og nye er kommet til. Så det går den rigtige vej."
"Der er også indsamlet midler i Vietnam som Shelterindsamlingen har være medvirkende til. Således har Scancom igen i år doneret et beløb på USD 2.000, der er blevet overdraget direkte til shelteret."
Ole Silberg havde forberedt kommentarer på skrift, som han læste op; vedlægges som bilag 3-GF2016.
Vi tog beretningen til efterretning.
b. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse: Det fremlagte regnskab blev godkendt uden bemærkninger. Modtagne bidrag kr. 37.075, Indigo INC 3.252,10 samt salg af lakmaleri kr. 1.150. I alt indsamlet 41.477,10 kr. Overført til drift af Little Rose Warm Shelter 130.202 kr.
Regnskab Bilag 4-GF2016
c. Fremlæggelse af planer og budget for næste års aktiviteter: Ole Westergaard kunne fortælle der er lavet aftale med Shelteret, at de selv skal forsøge at fundraise en tredjedel af årets budget på 150.000 DKK. Dermed er det beløb vi stiler efter at kunne bidrage med reduceret til 100.000 i 2016. Men den nuværende kassebeholdning er deres drift dermed sikret mindst et år frem.Mht. til planer for det kommende års aktiviteter, må det være en opgave for de nye der bliver valgt ind i udvalget.
Shelterindsamlingen: ny formand Loan Tran, og gruppen består desuden af Van-Khanh og Ole Westergaard.


Green Bamboo Warm Shelter for drenge
kæmper for at holde åbent

 
Tran Trong An, en af Shelterets beboere (foto Saigoneer) - Shelterets lunch butik, fra venstre Brad (Canadisk volontør), shelterets leder Do Thi Bach Phat samt Wilfred Gluud fra Dansk Vietnamesisk Forening (foto 16/2 2016 Jan Cadovius).

Shelterindsamligen harved flere lejligheder doneret penge til Green Bamboo bambus Warm Shelter. Desværre kan vi i øjeblikket, ikke rejse penge nok til at understøtte begge Sheltere, og vi fokuserer på at støtte Lille Rose Warm Shelter.

Du kan støtte Green Bamboo Warm Shelter, gennem Shelterindsamlingen, bare huske at notere overførslen, at pengene skal gå til Green Bamboo Warm Shelter. Husk, at donorerne er bosiddende i Danmark skattefradrag for hele donationen op til 14.500 kroner om året.

9/3 2016 Saigoner: Saigon Children's Shelter Struggles to Stay Open

Fotoserie fra drenge shelteret


Video fra Little Rose Warm Shelter 2 min

ShelterIndsamling 2007-2015

Send en donation til Shelterindsamling:
Reg. nr. 2290 - konto 6448 4356 85

Skattefradrag - se særskilt side

Little Rose Warm Shelter for socialt udsatte piger
NEW PDF Forside 1,8 mb - Bagside 1,8 mb

The Little Rose Warm Shelter
30/31 Lam Van Ben Street Tan Kieng Ward, District 7, HCMC
Project Manager: Mrs. Nguyen Kim Thien
Tel: (848) 38720308 - Fax: (848) 38401407
Email: littlerosestory@gmail.com 

Folk, der ønsker at besøge Shelteret skal koordinere med Shelterindsamlingen inden besøget.
People who want to visit the Shelter shall coordinate with Sheltercollection before the visit.

Spørgsmål kan rettes til indsamlings formand Loan Tran på email: loan@davifo.dk