WWF Verdensnaturfonden Danmark

WWF Verdensnaturfond

H.K.H. Prinsgemalen, præsident for WWF Verdensnaturfonden, og Gitte Seeberg, generalsekretær i WWF, var i Vietnam

WWF 9/11 2015: Prinsgemalen og Gitte Seeberg har netop afsluttet et WWF-besøg i Vietnam - H.K.H. Prinsgemalen, præsident for WWF Verdensnaturfonden, og Gitte Seeberg, generalsekretær i WWF, har netop afsluttet et 9 dages besøg i Vietnam, hvor de har set på et udvalg af WWFs projekter.

WWF 4/11 2015: Aben med de røde sokker - En halv times kørsel fra Da Nang ligger det beskyttede skovområde Son Tra. Her lever kostumeaberne – nogle af de mest farvestrålende aber, der findes med ”røde sokker”, ”hvide ærmer”, en ”grå krop”, hvid hale, gult skæg, sorte hænder og fødder.
WWF 30/10 2015: Langt inde i Vietnams skove i Cat Tien - Der er ikke meget vild natur tilbage i Vietnam. Men i Cat Tien nationalpark står et flot økoturismehus - Ta Lai Longhouse - som WWF har hjulpet med at opføre i tæt samarbejde med de lokale myndigheder, lokalbefolkningen og en virksomhed.
WWF 26/10 2015: Rejse til Vietnam - H.K.H. Prinsgemalen rejser den 26/10 til 5/11 2015 som præsident for WWF Verdensnaturfonden til Vietnam for at se på nogle af WWF’s projekter sammen med generalsekretær i WWF Verdensnaturfonden Gitte Seeberg.

 


© Nikolaj Svennevig / WWF

WWF hjælper med at certificere rejer

Udvikling af Cat Tien Nationalpark 

WWF 1/3 2012: Økoturismen slår rødder i Vietnams regnskov
WWF: Grønne gæster i regnskoven - VietNam Ajour 1-2010

Ecoturism in Cat Tien National Park

Diversifying landscapes and improving livehoods in two communes in Cat Tien District, Lam Dong Province 2008-2012
Udvikling af Cat Tien Nationalparken og mulighed for ture med overnatning


Post Danmarks velgørenhedsfrimærke for 2009 støttede WWF

Retur til Oversigt over danske NGO i Vietnam