Hà Nội sigter mod at blive attraktiv destination for europæiske turister

Travel enterprises from Europe learn about lacquerware of Việt Nam as a part of the trip. — VNS Photo Hương Thảo

Update: October, 12/2018 – 12:00 – Viet Nam News

HÀ NỘI – En delegation af 25 rejsevirksomheder fra Europa søger muligheder for at arbejde med vietnamesiske partnere for at fremme turismen under en kendsgerningstur for at opdage Hà Nộis turistattraktioner fra 4. til 14. oktober.
Repræsentanter fra forskellige lande, herunder Frankrig, Holland, Schweiz, Italien, Spanien, Belgien, Østrig, Tjekkiet, Danmark, Norge, Polen og Tyrkiet mødtes med lokale rejseselskaber onsdag.
Vietnamesiske rejseselskaber præsenterede deres produkter for at søge samarbejde med partnere fra Europa.
Hà Nội Department of Tourism og National-flag-carrier Vietnam Airlines var vært for arrangementet.

Besøget er en del af forbindelsesaktiviteter mellem turisme og flyselskaber med det formål at øge samarbejdet og fremme af turisme på stedet gennem interregionale turistprodukter, ifølge direktør for afdelingen Trần Đức Hải.

“Det skaber også en mulighed for vietnamesiske turistmål og rejser virksomheder til direkte at introducere deres produkter til internationale partnere,” sagde han.

“Turen forventes at give mulighed for vietnamesiske og europæiske rejsebureauer til at mødes, introducere turismeprodukter og intensivere turismefremme og dermed bidrage til at popularisere billedet af Việt Nam generelt og især hovedstaden.”

Delegationen undersøgte turistattraktioner og turistprodukter fra Hà Nội og omkringliggende områder, herunder Văn Miếu – Quốc Tử Giám (Litteraturkunst), Việt Nam Fine Arts Museum, Hoàn Kiếm Lake, Hà Nội Old Quarter, Thang Long Royal Citadel, Hồ Chí Minh Relic Site på præsidentpaladset og Hạ Long Bay.

Barbara Leitner, leder af Ruefa Reisen Company fra Østrig, sagde, at hun var begejstret under sit første besøg i Việt Nam.

“Hà Nội’s Old Quarter er et godt sted for besøgende at tilbringe tid roaming rundt, opleve udendørs spisesteder og høre lyden af ​​whizzing motorcykler,” sagde hun.

“Det er fantastisk at se travl og improviseret trafik. Jeg tror, ​​at de lokale folks almindelige liv vil være nøglefaktoren for at tiltrække udenlandske turister, fordi de ønsker at opdage den ekstraordinære kultur, som er forskellig fra andre steder og deres hjemland. “

Pinon Herve, repræsentant for Vietnam Airlines i Paris, har besøgt Hà Nội omkring 10 gange, og har altid været imponeret over hovedstaden’s traditionelle kultur og fransk arkitektur.

Han tilføjede, at med stort potentiale og samarbejde mellem lokale og europæiske virksomheder vil Hà Nội være et ideelt sted for europæiske turister.

Hà Nội hilste næsten 20 mio. Turister ankomster i de første ni måneder af dette år, en stigning på 9,2 pct. På årsbasis. Af det samlede antal er udenlandske besøgende anslået til 4,3 millioner, en stigning på 20 procent fra år til år og tegner sig for næsten 40 procent af det samlede antal udenlandske turister til Việt Nam.

I år forventer Hà Nội at byde velkommen til mere end 25,4 millioner turister, herunder 5,5 millioner udlændinge. – VNS

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder - news. Bogmærk permalinket.