Hospitalsudstyr til Vietnam

  Landsforeningen Hospitalsudstyr til Vietnam

Hjælp provinshospitalet i Bảo Lộc

Vi støtter det fattige men velfungerende provinshospital i Bảo Lộc, som nu har 509 sengepladser, samt 240.000 årlige ambulante besøg. Bảo Lộc General Hospital dækker den sydlige del af den bjergrige Lam Dong provins med 20% minoriteter i Lam Dong provinsen. Den største minoritet er Co Ho minoriteten (som er i familie med Khmerer). Vi har med vores indsamlede midler mulighed for at hjælpe hospitalet med udstyr, som de ikke selv har råd til at anskaffe.
Vi har fået mange tilkendegivelser fra hospitalets personale, om hvor taknemmelige de er for vores hjælp.

Der er ved at blive bygget et nyt hospital som forventes indviet engang i 2018. For at byggeriet kan blive færdigt har det været nødvendigt at bruge midler til nyt udstyr til byggeriet, så vi vil fortsætte med at donere udstyr til det nye hospital.
Det er muligt at besøge hospitalet efter aftale med udvalget. Fagpersoner der ønsker at hjælpe med projektet eller gerne vil i praktik, kan kontakte udvalget.

Bidrag til indsamlingen
Indbetales reg.nr. 1551 konto 700 84 30
Girokonto kortkode +01 giro 700 84 30
NYT MobilePay 47465
Foldere og girokort kan bestilles på telefon 3886 0701 eller mail: info@davifo.dk
Kontortid torsdag 16-18 eller efter aftale på mobil 3886 0701 (fra kl. 9 til 19)

Skattefradrag
Indsamlingen er godkendt efter ligningslovens § 8A og årlige bidrag er fradragsberettigede på selvangivelsen under “gaver til foreninger”. Alle beløb mellem 200 kr. og max. 15.900 kr. er fradragsberettigt. Beløbsgræsnen gælder begge ægtefæller.
For at sikre at fradragsretten for indsamlingen bevares, skal man oplyse sit cpr-nr. til os, hvorefter vi indberetter fradraget til SKAT.

Indsamlingsudvalget består af formand og engelsklærer Annette Winther; kasserer Birte Jensen; overlæge Karin Mogensen; overlæge Jørgen Prag; ingeniør Preben Byberg; medicinstuderende Terkel Christiansen samt webmaster Wilfred Gluud.

Mail formanden Annette Winther: annette@davifo.dk

Annette Winther ved afskedsmiddag i november 2017 med elever hun i 2 måneder havde undervist i engelsk.

Dette indlæg blev udgivet i Indsamlinger. Bogmærk permalinket.